Is uw boot toe aan een onderhoudsbeurt?
Op onze thuisbasis in Drachten behandelen wij boten en bootjes van particuliere eigenaren. Zowel zeil- als motorboten, van 2 meter tot een maximale lengte van 25 meter en 25 ton eigen gewicht.                                                                                                                                            
U kunt bij Mast jachtschilders terecht voor volledige verfsystemen, onderhoudswerk, osmosebehandelingen, schades, etc.

 

Voor het superglad maken van uw wedstrijdboot bent u bij ons eveneens aan het juiste adres.  Ook het 'naadloos' aanbrengen van illustraties en sponsorlogo's  behoren hiertoe.

 

Het shapen van kiel en onderwaterschip binnen de gestelde grenzen van de diverse klassenorganisaties is inmiddels één van onze specialiteiten.

 

 

                                                         

 

 

Heeft uw boot osmose?                                                                      Mast jachtschilders is een                                                            officieel 'Gelshield Application Centre'.

Winkelverkoop

In Drachten is naast het schildersbedrijf ook een winkel waar schildersproducten voor de doe-het-zelver worden verkocht. Kijk voor meer informatie op de pagina Producten.

U kunt de gewenste producten ook via onze webshop bestellen:                                                    www.mastjachtlakken.nl

Ligplaatsen

Informeer ook naar ligplaatsen, schiphuizen en overdekte winterstalling.  Bel ons voor meer informatie op 0512-514268 of ga naar de pagina Contact.